Ons Geïntegreerd Platform


Een geïntegreerd platform dat zich aanpast aan de veranderingen binnen uw bedrijf en de automarkt.

Er worden steeds meer softwareoplossingen voor de automotive ontwikkeld die met elkaar communiceren voor het bestellen van voertuigen en onderdelen, het organiseren van het onderhoud, het genereren van leads… Ons open platform integreert deze oplossingen eenvoudig met het DMS en CRM Auto. 

Het platform omvat verschillende softwareoplossingen die ontworpen zijn voor ondelinge samenwerking. Er wordt gecommuniceerd via API’s en een gedeelde database.

De voordelen van ons geïntegreerd platform

Ontworpen voor de automotive

Het doel van het platform is om alle software die noodzakelijk is voor de automotive te laten communiceren: DMS, CRM, ERP’s van leverancier,etc.
Er is een centrale datastructuur met klantbeschrijvingen, voertuigen en de belangrijkste begrippen in de automotive ontwikkeld zodat alle software op het platform over dezelfde informatie beschikt.

Open

De communicatiearchitectuur is compatibel met de bestaande systemen, of het nu gaat om Dealer Management Systems geïnstalleerd op lokale servers of recentere software gehost in de Cloud.

De API’s zijn niet uitsluitend bedoeld voor de software van Imaweb en kunnen dus ook gebruikt worden door andere toepassingen.

Modern

De architectuur van de communicatieoplossing is gebaseerd op Cloud Computing met een sterke focus op databeveiliging.
Met bewakingsinstrumenten kunnen bedreigingen snel gedetecteerd worden om de systemen te beschermen.

Evolutief en duurzaam

De ontwikkelingen worden gedaan in Microsoft Azure waarbinnen een grote groep developers actief is.
Deze omgeving evolueert voortdurend om rekening te houden met de laatste technologieën.

Het referentiesysteem van Imaweb, alsook de API’s van onze software, zijn eveneens in voortdurende ontwikkeling om in te kunnen spelen op de nieuwe behoeften van de markt.

    Contact